Dr. Leventer Mihaela a deschis primul cabinet privat de dermatologie în 1996. De atunci numărul pacienților consultați și tratați de dr. Mihaela Leventer a crescut exponențial. Pacienții multumiți au adus alți pacienți indiferent de locația în care dr. Mihaela Leventer și echipa au lucrat. La un număr mare de pacienți a fost nevoie de specialiști dermatologi noi. Așa s-a ajuns la echipa actuală care numără 6 medici.

Toți medicii recrutați au lucrat alături de dr. Mihaela Leventer o perioadă de timp. De exemplu, atât Dr. Ana-Maria Dumitrescu cât și dr. Gabriela Dodan au lucrat ca medici rezidenți în același departament cu dr. Mihaela Leventer. Toți au invățat în câteva luni stilul de lucru, s-au deprins cu aparatele din clinică și cu procedurile specifice practicate. În plus, au fost sponsorizați de Dr Leventer Centre să participe la diferite congrese și cursuri internaționale pentru a se supraspecializa.

Fiecare medic dermatolog din echipă a ales o nișă profesională în care să exceleze, iar dr. Mihaela Leventer i-a incurajat și ajutat să se perfecționeze. În acest moment echipa functionează ca un tot unitar, acoperind întreaga patologie dermatologică și partea de estetică a pielii. Ne sfătuim unii cu alții, ne ajutăm și ne respectăm opiniile.

Dermatologia s-a dezvoltat mult în ultimii 20 de ani, iar noi am urmat acest trend. La Dr Leventer Centre consultăm bolnavi cu probleme de piele indiferent de complexitatea afecțiunii, efectuăm operații dermatologice după criterii de siguranță și urmărim deopotrivă vindecarea estetică pentru că pielea este… la vedere!

Avem un departament de chirurgie Mohs și avem deja peste 250 de cazuri complexe operate. Avem o unitate de histopatologie, una de fizioterapie cutanată, un departamant de lasere și aparate terapeutice nonlaser, două săli de operație complet utilate și un mic staționar. Tot timpul la curent cu noutățile, lucrăm cu cea mai performantă tehnologie, achizitionând și în prezent aparatele care și-au dovedit eficiența.

Echipa noastră își face meseria cu pasiune și plăcere în favoarea pacienților noștri!

Împreună formăm echipa de dermatologi din Dr Leventer Centre, centrul medical privat dedicat sănătații și frumuseții pielii.